Batuk dan demam

Hello mummys2. anak saya 6 bulan. Mulanya dia selsema. Lepas tu batuk dah hmpir 3 minggu skli dengan muntah2..Tak baik2 lagi. 2 hari lepas start demam dan tak nak minum susu sangat Dah bagi ubat tp suhu tak stable lagi. Doc cakap kalau selepas 3 hari consume ubat & still demam. Doc minta pergi klinik semula utk ambil darah. anak mommys semua pernah ke lalui situasi ni?

1 Balas

Baby saya skrg ni dah deman selsema dan batuk..sebelum ni x batuk, tapi baru hari ni batuk. Esk ada tmujanji kk,nk tya dctr nty ubt utk baby. Baby saya 9bln

5y ago

Aa.. Ary ni nangis2 sbb kena ambil darah..bimbang kalau denggi tp alhamdulillah xda.. Panas bdn msh xkebas2 lagi.