Barang Baby ke hospital

Hi mummys.. saya da siap pack barang baby.. sekarang 38w3d.. takde pape tande lagi baby nak keluar.. sonok sangat duduk dalam perut ibu die nie.. tak saba rasenye nak jumpe anak ibu ayah.. da 4 tahun penantian.. 4x juga gugur.. alhamdulillah bakal bergelar ibu beberape hari lagi.. doakan saya mudah bersalin ye mummy2.. saya pun akan sentiase doakan bakal2 ibu dipermudahkan urusan bersalin.. 🥰#firstbaby #1stimemom

Barang Baby ke hospital
108 Balas

semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis. doakan jg sya bln 11 due thn ni bersalin.

Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak...sy pun tgh menanti baby 1st lahir ni...🥰

semoge dpermudahkn bersalin....selamat semue ibu n baby..doakn sy jugak bulan 7 nti ye

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis nanti..sy pun bakal bersalin bulan 12 nanti..aamiin

4y ago

Aamiin..sama2

sis nak tanye. utk 1hari bju awk letak sepasang ke dua pasang?? saya firstmom taktau hehe

4y ago

tak perlu bwak byk. skrg musim covid lepas bersalin klau takda masalah sehari ja duduk wad. masuk LR kebanyakkan hospital mintak pampers ja utk baby. baju dgn bedung pakai yg hospital. bwak ja dlm 2 pasang pn dah cukup.

😍😍😍Saya pun dah prepair semua dah....Dari labour room ke day ke 4 😊

4y ago

kannn excited nak tggu baby kua nie... 😊🥰

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis2.. ❤dan selamat berpantang

Semoga d permudah kan aamiin... Sy pon esok bru msuk 38 minggu 😊

semoga Allah swt permudahkan segala urusan awk slmt ibu dan ank aamiin

4y ago

terpulang pada ibu.. hehe.. sy standby je sbb takut baby kembung perut.. kalau taknak bawak pun takpe nurse kate..😊

smoga dipermudahkan urusan bersalin t sis.. baby n ibu sihat selalu☺️

4y ago

amin³.. tq bbyk sis.. 🥰