Sakit kelangkang

Hi mummy2..saya baru 20 week tapi dh start rasa sakit kelangkang n pinggul normal ke

5 Balas

Normal je tu. Saya 19 weeks pun hari2 sakit pinggul kalau duduk lama sgt. Nk kena jalan2 sikit bru ok. Pastu harini tetiba rasa tekanan dkt bawah perut tu smpai panic kejap. 😅😅

Samaa.. berdiri lama x blh, duduk lama pun x blh.. mesti akan rasa dua benda ni 😅 maybe sbb baby membesar & dah byk mkn ruang dkat dlm..

normal sis ..sy kalau naik kereta berjam2 mesti sy pinggul..duduk lama je pun sakit pinggul .

sya 19 week dh start sakit belakang pinggang, pinggul 😅. adakah sya kurang kalsium.

normal tu baby makin membesar