Nak tanya preggy 23 minggu mmg akan ada sesak nafas ke sbb saya rasa cam hidung sumbat cam susah nfs

1 Balas

kalo macam saya akn rasa sesak nafas kalo tido terlentang je. kalo berdiri brjlan tdo ngiring tu ok je la. tp xsure la mybe peel org prgnt ni kan lain2. kalo sis x selesa boleh je mnta ubt tuk hidung sumbat. biasa dorang akn bagi mcm serbuk kristal buh dlm air n sruh kita sedut. mmg rasa luas betoi lubang hidung time tu dpt bernafas dgn mudah😁