Mummy² yang Due 8/8 dah bersalin ke?...saya masih menanti hari² itu..

Mummy² yang due 8/8 dah bersalin ke?...saya masih menanti

9 Balas

Saya due 9/8 alhamdulillah dah hari ke 10 berpantang, lahir 38weeks cukup , xde tanda cuma pergi hos utk check baby kurang gerak and kerap mengeras, doc cek dh ada bukaan 2cm terus kena admit 2hari lepas tu terus bersalin tanpa induce ☺️ alhamdulillah jalan cepat buka..

Saya pun due yang sama, masih takda tanda2 nak bersalin huhu. Kawan2 lain due tengah bulan 8 pun dah bersalin akhir bulan 7. Apa2 pun semoga dipermudahkan bersalin utk kita semua🤲🏻

Sy due 8/8 sis.. tapi sy dah bersalin 22/7 😂 semoga dipermudah urusan sis ❤️

10mo ago

alhamdulillah...selamat berpantang sis

saya pn due 08/08 ,tapi tengah menanti ii,baby pn seronok lagi dduk dlm perut🤭

9mo ago

alhamdullilah sudah bersalin 3hb🤭

sy due 10/8 belum Ada tanda2 pun lagi..Masih menantu Dari Hari ke Hari 😅

9mo ago

belum lagi ke sis ? hehe esk dah ni due.. tp say Masih belum lagi

Saya 29/8. Masih tak ada tanda tanda jugak 🥰

sy due 12/8. masih menanti juga. doakan sy ya.

sy 16/8 pun masih belum ada tanda pape

semoga dipermudahkan bersalin nanti.

10mo ago

aamiin..