Dh nak masuk 11 week tp rasa alahan makin brtambah teruk sangat2..

Hi mummy2.. sy bru nk msuk 11 week tp alahan bkn brtambah baik tp mkin brtambah teruk sgn skit kepala xyah ckp.. ade x mummy2 yg senasib.? Kerja mcam mane yer.? Bru td request untuk ambik unpaid leave sbulan dua sbb xtahan sgt.. lps tu sejak2 ni ttibe jadi snsitif..asyik terasa nk nangis je kalo trnampak atau trbaca yg sdih2..kdang2 dduk saje2 pn ttibe rase nk nangis je tnpa sbb..#bantusharing

1 Balas

biasa je tu, sye start alahan 7w. masuk 10w lagi teruk, 12w sampai lembik2 bdn, hari2 nangis. now 22w still alahan lagi. cuma x teruk mcm 1st trim.