assalamualaikum

Hi mummy² smue. Sy nak tnye mcam mne ek tanda² nak brsalin. Sy bru ank prtama jdi xthu psal tanda² nk brslin ni..

2 Balas

Contraction makin kuat dan dekat lendir campur darah pecah air ketuban Tak ikut urutan, ikut orang ada yang dapat tanda ada yang tak ada tanda langsung, so bila da rasa lain macam tu pergi dewan bersalin ye 👍

cari dlm website theAsianparent Malaysia byk tulis tanda bersalin tu..kena rajin google awak