Buku pink

Hello mummy2 smua.. Blh tk klau kita dh buka buku pink kat klinik swasta tpi nk tukar ke klinik krjaan pkai buku yg sama? @ kna buku yg baru?? Sorry tk da pnglman lg.. Tgh pregnant ank prtma. Alhmdulilh dh 26 minggu..

1 Balas

26 minggu nak buka kk?? mmg kena bebel sikit la... tkpe awk try je tnya kk awk... asal da siap2 result dara tu smua n tunjuk kad awak check apa je kat swasta.. sbb drg mara nak buat smua detail test darah mnum gula tu before 16weeks... n kadang swasta ni bgus tapi tak sedetail kerajaan beza swasta kerajaan just scan setiap bulan.