Susu Untuk Bayi 3bulan

Hi mummy2 semua. Saya nak tanya, susu jenama apa yang sesuai utk bayi 3bulan? Anak sy skrg mengalami kurg berat badan & check up 3bulan td pun dh masuk line merah. Membebel nurse dkt sy. Sbb sy fully bf. Klu ikutkn mmg nk fully bf, tp berat badan anak tk cntik, susu badan pn kurg, so tpkse la cmpur juga fm. Hrp mummy2 semua dpt membantu sy. Terima kasih :)

1 Balas

Dah campur ke fm? Kerap susu malam tak?

4y ago

Baby tidur ok tak? Tak apalah. Kalau nak campur juga, s26 and dutchbaby. Susu badan + fm. Akak saya bagi anak2 dia. Tapi kalau awak rasa and tetap nak bagi susu badan, bila berat anak tu dah cantik. Awak stop lah fm. Or awak pekakkan je telinga tu kalau awak rasa anak awak sihat aje walaupun kecik.