Labour Room

Hi mummy2.. Nak tanye skit.. Klau utk labour room boleh bwk romper x? Atau semua orang bwk bju lengan panjang?seluar xpayah bwak kan dlm labour room.. sy byk survey n jmpe ni je yg rmai org bwk.. -pamper -baju lengan panjang -mitten booties -bedung(nak tyer boleh tak bwk blanket skli hoodies tu?) And tuala kne bwk jgk ke dlm labour room? Siapa ibu yg ad pnglman brsalin hospital ampang? ?#anakfirst

1 Balas

Klu sy dlu, masuk labor room bawa baju lengan pendek(butang),lampin & hoodie blanket tu.klu romper @onesies rasanya agak payah kot sbb doc nk cek² baby nti.nk discharge dr hospital boleh la nk pakaikan apa2 pun.