bayi baru 7bulan, ibu mengandung lagi

Hi mummy2.. Nak tanya.. Ada tak kat sini yang bayi baru 7bulan fully breast feeding tapi mummy mengandung lagi? Komen "saya" please..

1 Balas

Sis ok lagi ni. Mcm kwn sma krja dgn my husband. Baby bru 3 bulan sdh mengandung lagi😅. Ank sulung dia sama dgn umur anak sulung sy juga. Kami sama beranak bulan yg sama. Tak lma lpstu, dgr husband crta dia pregnant lg. Adeii. Dia ambik cucuk depo. Mgkin xbkesan n rezeki dr yg di atas. Bersyukur sja la sis😘 jga diru