Cara naikkan berat baby 30hari

Mummy tahu tak sukatan susu untuk baby cepat naik berat badan.. sekarang saya pakai susu karihome ..atau suggest susu yg ok?? #firstbaby #firstmom

2 Balas

brp berat bb skarang..bb lahir brp kg.kalau susu atas keserasian bb jgk..Ade y cpt ngn s26..Ade y dgn dupro...Ade dgn lactogen.jd mmg kne try kt bb.dlu sy gune Similac neosure..naik mmg ok

8mo ago

saya pun pakai karihome tapi berat anak naik 1kg 3.5kg--4.8kg , saya baru tukar ke dupro harap naik mcm karihome