Cara naikkan berat baby 30hari

Mummy tahu tak sukatan susu untuk baby cepat naik berat badan.. sekarang saya pakai susu karihome ..atau suggest susu yg ok🥰🥰 #firstbaby #firstmom

2 Balas

brp berat bb skarang..bb lahir brp kg.kalau susu atas keserasian bb jgk..Ade y cpt ngn s26..Ade y dgn dupro...Ade dgn lactogen.jd mmg kne try kt bb.dlu sy gune Similac neosure..naik mmg ok

7mo ago

saya pun pakai karihome tapi berat anak naik 1kg 3.5kg--4.8kg , saya baru tukar ke dupro harap naik mcm karihome

sukatan kena ikut arahan. takut nanti terlebih pulak. berat baby tak naik ke mcm mana? asalkan dalam graph dia okay, okay je .