KELOPAK GARAM / ALAHAN

hello mummy , sya first mom .. ank saya 1 tahun 2 bulan kena alahan or kelopak garam ye. . penuh badan naik biji² besar . any tips ya untuk surutt .. kesiann dia dukk ataiiii² ataiii²

KELOPAK GARAM / ALAHAN
1 Balas

Kenal pasti punca alahan. Stop kan produk/makanan yang anak alah or let's say anak alah habuk, bersihkan persekitaran baby. Usually doktor akan bagi calamine lotion untuk sapu but for better and real advice, bawa anak ke klinik ya.