hb dan berat badan turun

Hello mummy all... Sy mau tanya mcm mna mau naikkan berat badan dgn cepat dan efektif smasa preggy? Kandungan sy sdah masuk 5 bln tapi berat badan turun dari 57 ke 56.. Lpas tu trpaksa buat banyak ujikaji d klinik.. Kna minta sampel stool n darah... Please... Sy takut bby ada apa2

1 Balas

Sy dlu pn berat x naik2 tapi perkembangan baby ok. Doc suruh makan banyak. Sy pun melantak pizza & kfc. Berat naik cpt🤣

5y ago

Tu la masalah nya.. Sy suka makan d luar.. Malas makan d rmh.. Dlu pregnant anak first n sexond x bgini... Yg ke3 ni lain macam cerewet.. Mau juga makan makanan yg dibeli d luar