6wks prgnant ada perubahan pd pembuangan

Hi mummy smua..nk tnye..sy 6wks prgnt..dlm 3hari nie sy msti ke toilet untuk mmbuang.. Alhamdulillah stakat nie belum ad sembelit lg...tp hari nie sy rase mcm pelik bila sy perasan air kencing sy warna kuning n najis sy warna hijau gelap mcm hitam..ini normal or tidak yea? Sbb nye sy blum buat buku pink lg..ini 2nd prgnt...1st prgnt gugur masa 10wks..doakan sy baik2 yea..minta maaf yea kalau soalan sy nie pelik.. #firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

1 Balas

Ada makan ubat tak? Biasa kalau makan acid folic mmg kencing warna kuning. Kalau makan vitamin obimin atau iberet najis akan berubah warna

4y ago

Normal sis kalau makan iberet mmg najis warna gelap