Luka Luar Dalam Bersalin Czer

Hello mummy siapa ada pengalaman czer boleh thu mummy amalkan apa UTK luka luar dalam cpt sembuh .? And ada apa apa product tak untuk suggestion mommy yg czer . Tq #firstbaby #firstmom

6 Balas

hi sy czer mom . sy just amalkan buah limau sunquick setiap hari , air masak , sayuran hijau . and untuk luka luar saya hanya lap bg kering selepas mandi dgn kain lembut lepastu angkat sikit perut hala kipas ke luka czer , and jgn bg berpeluh atau basah yaa nnt luka susah nak kering . lagi satu segala pati haruan atau berkenaan dgn nya please jgn ambil ya sebab boleh melekatkan isi dlm awak . sy cuma ikot apa yg doc jaga sy suruh ja alhamdulillah menjadi sgt