GDM semasa mengandung

Hi mummy semuaa . Saya nak tumpang tnya hari tu minum air gula sangkut gdm , tapi takde minum ubat apa2 . Last buat bsp gula dlm darah dah okey . And doktor cakap dah takpaya buat bsp & takde ambil apaa2 ubat utk kencing manis . Pertanyaan saya , Adakah saya kena bsalin awal juga ? Skrng dah 36week .#firstmom #ingintahu #pleasehelp

6 Balas

depends on your doctor advice. ada sstgh dokter ok utk go for due date.. tp dy yg akan tgk ur case mcm mana