Kekeliruan untuk kesan positif hamil

hi mummy semua .. sy agak keliru dgn result yg sy test harini ..disebabkan ni adalah first time untuk sy so sy nk mntk tolong sesiapa bantu sy untuk berikan jawapan .. harini sy check upt 4hari sebelum period dan result keluar 2line tp samar² ..first check waktu tengahari and second check waktu petang ..tiga kali sy check dan result keluar 2line samar² ..sy hamil ke ? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

Kekeliruan untuk kesan positif hamil
23 Balas

tunggu 2 3 hari lg sis cek balik, tp walaupun dh samar2 tu dh dikira positif, inshAllah ada rezeki.. tahniah sis..

sy nk tanya sis klu sakit punggu kita sama dia kebas itu tanda peranakan kita jatu kh sis..atau MCM mn sis

Beli dip n tell, Insha'Allah lebih pekat... Apapun tahniah,.. Insha'Allah positif hamil tu..

2y ago

terima kasih bantu..insyaAllah sy cuba beli tu..alhamdulilah

boleh tunggu lgi 10 hri, test semula UPT. insyaallah . positive

InshaAllah ada rezeki tu..tahniah awk. doakan sy jgk ye

2y ago

Semoga awk pun diberikan rezeki🥰terima kasih

pigi je hospital sis , memang pasti jawapan

2y ago

terima kasih bantu sy

Nampak 2 line tu alhamdulillah, tahniah ye

1y ago

Alhamdulilah kandungan sy skrng dh masuk 4 bulan..terima kasih

Insha'Allah ada tu,.. Tahniah

awal lagi tu samar2 , tahniah ☺️

2y ago

Alhamdulilah Terima kasih

Assalamualaikum sis