bimbang sbb xpernah jadi

hi mummy semua.. sy ada keluar darah berwarna pink muda di pantiliner sy.. then bila cek lagi warna tu bertukar jadi warna hitam dan koko#SERIUSnanya_

2 Balas

Seeloknya kena segera ke hospital. Doktor pernah nasihat saya, spotting atau bleeding ni tak normal walaupun kita di weeks ke berapa sekali pun. Jika berlalu, cepat2 ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

4y ago

sy tak hamil sis..

tak pergi hsptl ke sis

4y ago

dah pergi.. scan gynae pun dktor ckp xde masalah