Menghitung hari..minggu ke 38

Hi mummy semua, sekrang sy sedang tgu hari dah mgu ke 38..mohon doakan agar baby dan saya selamat dan mudah bersalin.. Sapa sama ngan saya dah 38 minggu? Saya pun doakan semua sahabat dlm ni sihat dan dipermudahkan semua uursan, dapat baby yg comel2..?

18 Balas

sama sy smlm masuk 38w daa. tp xdk tnda lgi. cuma baby kerap mngeras. setiap jam. Nak cepat buka jln misi soh byk kn bjalan,jalan itik ,bersama suami. tp part bsama suami,sy mmg xboleh. da 2bulan sy x bsama suami. Teringin nak bsama,tp susah sgt dgn keadaan buyut gini 😅 sian dgn suami. huhu

4y ago

Daa pernah cuba mcm2 posisi,tp still susah sebb perut kedepan 🤣🤣 Mujur suami fhm. hikhikhikk 😬

sama dgn saya 😁 makin hari makin tkde selera makan . kerap muntah. kdg2 pinggang sakit. celah kangkang pon skli. baby kdg2 mngeras tapi mlm aktif tpi belum turun tanda lagi

4y ago

amin..

sma ngan sy tp belum ada tanda2 lg ni.. xsbr nk jmpa baby. 😅 semoga urusan kta d permudahkan brsalin nnt ye sis.. amin ya rabb..

Saya 38minggu 6hri , doakan semoga urusan sya dipermudahkan juga yaaa . mkasih

Alhamdulillah dah selamat melahirkan baby boy pd 21 feb 2020, pd minggu ke 38.

4y ago

Terima kasih ☺

Semoga dpermudahkan urusan sis dan baby. InShaAllah ❤️

Semoga dipermudahkan segalanya. Doa banyak banyak 😊

Insya allah..mudah2an allah selamatkan mommy & baby

Moga dipermudahkan segala urusan, aamiin..

Semoga dipermudahkan segala urusan.Aamiin