Hi mummy semua

Hi mummy semua. Nak tanya.. saya first time pregnant. Wajib ke buat buku pink? Sbb sy review bulan2 dkt swasta. Terima kasih semua 😊😊

2 Balas

Buku pink adalah pilihan. Checkup di KKIA bagus cuma makan masa sangat panjang. kalau bekerja boleh cuti atau ambil time slip, okay. mcm saya, tak daya nak tunggu. maka saya buka buku di hospital swasta dekat mana saya nak bersalin. harap membantu 😁

klu mmg plan nk bersalin kt hospital swasta lepas tu proceed check up kt situ je, then tk perlu buka buku pink pun tk apa. yg penting record semua ada kt hospital tu.