boleh ke makan maggi?

hi mummy semua, nak tanya ni .. boleh ke nak makan maggi? saya teringin benar nk makan ni tapi takut ada side effect 😭

5 Balas

Maggi ni xde sbbkn apa2 pun, cumnya bnda xbrkhasiat je l,h mksdunya baby xdpt apa2 dri mknn tu, mak je lah rasa sdap huhu, sy pn mkn, but jrg2 time mual xllu mkn nsik, ramen pn sy mkn.

saya makan je.. xda kesan apa pun pada bayi. cumanya lepas makan tu rasa kembung perut dan mual.tak tahu knp asal makan maggi rasa x selesa. .

mkn je dear aslkn jgn kerap , sy siap mkn ramen lgi bby okay je tpi sy mkn skli je lah smpai puas lpas tu sy tk cari dah 😅

Boleh je cuma takde khasiat. Takat nk makan 2-3 kali ok je

bole je..cuma jgn kerap sgt