Vertigo attack

Hi mummy semua. Nak tanya ada tak mummy yg kena vertigo? Sy first mum pregnant 28w. Suddenly kena vertigo attack. If ada yang experienced, mintak advice. Doakan sy ya semua 🥰

2 Balas

Kalau nak bangun dari posisi duduk, bangun perlahan2. Kalau dari baring jangan terus berdiri, pelan2 duduk.. rileks dulu seminit dua then baru bangun. Semoga dipermudahkan

4mo ago

Thank you awak. Sy cuba. Semoga one off je vertigo ni. Sy risau kalau terjatuh 🥲

Allah permudahkan urusan

4mo ago

Terima kasih awak 🥰