Vertigo ketika mengandung

Hii mommies ad tak yg pernah mengalami vertigo. Skg sy 27 week. Dah 2 mingu tak baik2 lagi ni. Boleh share pengalaman brp lama nak sembuh atau cara nak cpt sembuh? Tq mommies #firstmom #pleasehelp

3 Balas

sy prnah kena dlu tp bukan time pregnant.zaman bujang.seksa sangat.xleh bdiri xleh duduk,xleh dongak kpla mmg mata auto roller coaster.lma sgt tggu nk dpt msuk blik doctor mklumla hos gov,last2 rempuh masuk blik doc pstu rebah.lpstu Bru doc cek.sy pun xingt doc buat apa sbb lama sgt da,rasanya sy kne amek drh,lpstu masuk air dlm 1-2jam..pstu kne inject ke ape,then baru bleh blik.vertigo is jgkitan kuman kt dlm tlinga.get well soon sis.for now jgn mkn mknan sgera n mnuman kotak..semua tu xbgus coz bleh trigger jgkitan kuman.mkn ubat yg doc Kasi jgn skip.akan hilang within 1week

2y ago

Time skola menengah perna kena dlm seminggu baik. Ni kena lgi time2 preggy ya ampun seksanya. Semoga cpt smbh sblm due bulan 9 ni. Next week jumpa pakar lg. baring nak tido pun belah kiri ja boleh. Belah kanan boleh pitam.

vertigo ni kena makan ubat. boleh refer pergi e&t klinik. selalu doc akan buat cuci telinga. then bagi ubat. lepas tu jgn mendongak atau tunduk lama sgt. bila nak bangun dri baring kena mengiring dlu. bgun slow² jgn terus berdiri.

2y ago

29/6 ni bru ad appointment ent. Semoga baik la vertigo ni. Pening loya xda da. Cuma kepala berat sgt. Tq Puan dah reply soalan sy. Tq

Vertigo tu apa..virgo tahu la

2y ago

jangkitan kuman dlm telinga