Share tips

Hi mummy semua jum share tips nak bagi cepat bersalin sbb i dh 39w3d dah masih tadak apa apa tanda 🥹 risau ter overdue . Boleh tak ? Mummy share apa apa tips 🤭 boleh i try try 🤣

2 Balas

kena kuat berjalan sis,awak pegi la jalan2 jamu mata dan mlm sebelum sya beranak tu sya ada buat half skuat dgn husband, esok tu terus leaking.

1y ago

Hri2 saya dh start jln pusing taman dgn duk buat senaman sikit2 squat ja buat dlm 10 ja sbb tak larat 🤣 tapi masih tak ada apa apa tanda 😩

cube jln itik ke atau bersama suami..

1y ago

Cuba jugak tips tu tpi baby msih santai2 lgi