Kegatalan di celh paha

Hi mummy sekalian..maaf kalau soalan ini agak kurang menyenangkan..ada x yg ada pengalaman gatal di celah paha dan naik ruam di kawasan sekitar...sy baru jadi mcm ni..macam mana ya cara atasi? Ada sesiapa boleh bagi pandangan tak? #first preggy #13 weeks

2 Balas

Refer to doktor sis.. Kne tunjuk baru blh bg cream yg sesuai.. Normally klu kt celah peha tu biasanya jangkitan kulat.. Doktor akan bg cream candida b utk sapu.. Tp better la refer doktor dulu.. Biar dia examine..