Berat baby 800gram lebih, 27week

mummy, Saya 27week.berat baby baru 800gram lebih. Normal ke. Doktor kata baby kecik seminggu. Saya rasa saya dah kuat makan. Sampai berat pun naik mendadak. Normal ke berat baby mcmtu ? Saya tanya yg lain semua dah 1kg 🥲#bantusharing #firstmom

14 Balas

sya wktu ngndung sya mnm susu anmum wak , alhamdulillah berat bby dlm kndugn cntik . wktu brnk hritu 3.34kg hehe

6mo ago

sis,ad gdm x.bolee ke gdm Minum susu anmum?

sy last scan 28 week berat bby 1.3kg je..doktor ckp normal...nnt 2 bulan last baru naik...

saya 27week 6hari baby berat 876gram risau plak kita. harap harap ok laaa.

makan biar lengkap nutrisi ye biar baby dapat membesar dpt membesar elok