Perut kecil

Hi mummy’s 😞 normal ke perut kecik? Sy pregnant 8bulan sy rasa penat tk larat sgt bwk perut tapi bila jumpa2 org selalu sgt dorang ckp “berapa bulan ni ? Keciknya perut “eh keciknya perut” mcm2 asyik ckp perut sy kecik je 😢 mungkin bagi mommies semua alah biasa jelah tapi sy sedih sgt org asyik ckp mcmtu kat sy padahal sy penat sgt bwk perut sbb sy rasa perut sy besar 🥺#ingintahu #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

19 Balas

normal je awak , saya anak sulung perut kecik sampai dekat due orang tekejut dah 9bulan sebab perut kecik . anak kedua ni pon sama perut kecik , asal jumpa orang ke sedara mara depa mesti kata perut kecikla takmacam 9bulan la apala . saya buat bodohje . sebab perut aku bukan perut hang HAHAHAHAHAHA 🤣 . jangan risau wak . adaje kat tiktok doktor ni cakap perut kecik takde masalah dia ikut kulit perut kita nipis tebal 😄