Perut kecil

Hi mummy’s 😞 normal ke perut kecik? Sy pregnant 8bulan sy rasa penat tk larat sgt bwk perut tapi bila jumpa2 org selalu sgt dorang ckp “berapa bulan ni ? Keciknya perut “eh keciknya perut” mcm2 asyik ckp perut sy kecik je 😢 mungkin bagi mommies semua alah biasa jelah tapi sy sedih sgt org asyik ckp mcmtu kat sy padahal sy penat sgt bwk perut sbb sy rasa perut sy besar 🥺#ingintahu #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

19 Balas

sama saya anak first and second bby ni 8 bulan mcm perut buncit je . org cakap kecik je mcm tk pregnant padahal bulan dpn da due . org taktahu kita yg hdap

6mo ago

Samalah awk , sy pun bulan depan due tapi takpalah semoga urusan bersalin kita nnti dipermudahkan 🤲🏻

abaikan mulut orang dik.akk pun baru2 kene jg.tapi akk buat bodoh je,janji baby dlm perut kita sehat.jngn stress2 ya kasian baby dlm perut nnti

samala saya pun . dh nk masok 9bulan , perutt kecik ja . ramai tegor cakap perut tknampak la apa la . hm terasa jugaklaaa dhla anak first 🥺

6mo ago

Ha samalah kita dahla anak first pastu org duk ckp perut kecik je mesti la terasakan 😞

sama sis pn ank kdua ni prut kcil ja . tpi slagi doc tdk ckp apa2 sy abaikan ja mlut org . jgn fkir sgt sis , better fkir ksihatan sndiri

samalah. takpewlah awak. jawab jew..Elok lah macam ni, baby sihat. aurat babybump tak nampak sangat.

6mo ago

Sy puas dah jawab “biar perut kecik pun asal baby sihat” tapi tetap je tegur perut kecik bila jumpa , tahla kot saje2 dorang suka tegur perut 🥹

sye dri ank pertma prgnt prut kcik ,8bln org dok ingt 4bln ☺️ jnji baby dlm kndungan sihat sis

6mo ago

Huhu biasalah jadi emosi sikit bila org asyik kata perut kecik je pastu duk banding2kan plk 😅 tkpelah janji semuanya sihat kan hehe

Kecik xpe jnji anak sihat doc pun xde cakap pape kan , asalkan anak dlm perot sihatt

Yg penting baby sihat. Ckp kt dorang ok la tak penat nak teran 😆

awak abaikan je.. awak just enjoy dengan journey awak ok..

6mo ago

🥰