Perut kecil

Hi mummy’s ? normal ke perut kecik? Sy pregnant 8bulan sy rasa penat tk larat sgt bwk perut tapi bila jumpa2 org selalu sgt dorang ckp “berapa bulan ni ? Keciknya perut “eh keciknya perut” mcm2 asyik ckp perut sy kecik je ? mungkin bagi mommies semua alah biasa jelah tapi sy sedih sgt org asyik ckp mcmtu kat sy padahal sy penat sgt bwk perut sbb sy rasa perut sy besar ?#ingintahu #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

19 Balas

sama saya anak first and second bby ni 8 bulan mcm perut buncit je . org cakap kecik je mcm tk pregnant padahal bulan dpn da due . org taktahu kita yg hdap

7mo ago

Samalah awk , sy pun bulan depan due tapi takpalah semoga urusan bersalin kita nnti dipermudahkan ??