Perkongsian

Hi Mummy's.. Nk tnya ni semlm pergi check up Dr ckp berat naik 3kg, tp tk normal sbb darah kurang. Sa ni jenis yg tkda alahan dr awal kehamilan. Skejap2 jerr baby lapar. ? Dr ckp kena krgkn makan. Air milo mmg tk bgus ke minum msa pregnant ni?? Klau nk check jantina baby nk tggu brpa bln? ? #25weeks

2 Balas

Ya sis kena kurangkan makan sbb naik 3kg tu, takut cpt mmbesar pula, milo mmg bgus tp jgn slalu amalkan sbb blh buat berat naik memdadak, biasanya blh nmpk jantina 28w keatas

5y ago

Itulh semenjak pregnant ni makin nk minum milo. Dlu mana ada suka minum milo. Tk minum milo sehari rsa tk lengkap pula. Tq sis

Jantina baby 20weeks dah boleh nampak dah. Sbb dah complete time tu.

5y ago

😊Dr scan tp baby malu2 pula hehe. Tk nk dia kta tahu jantina dia.