Obat Obimin

Mummy's nak tanya obat obimin nieh boleh buat kita cirit-birit ke klau tak ngam dngan kita...?

1 Balas

samalah sis, saya pun mkn obimin hari2 cirit birit. siap test, 2 hari saya stop normal je. sambung makan, cirit birit balik. saya ada tanya jugak dlm group ni hari tu tp takde yg jawab huhu

2y ago

sama lah sya pun dah berhenti 3 hari ok normal je tpi bila makan balik obimin tu cirit-birit dtg balik... nak tnya docbtpi temu janji klinik sya 6/22 lma lgi 🥲