berat badan

hi mummy . just nak tanya is it normal kalau berat ibu turun aje ? sedangkan selera makan bukan main lagi . nurse keep on asking me y berat turun . diet ke . jaga makan ke . risau kadang2 sebab naik cuma 200gm yg turun kadang sampai 1.3kg . any food yg boleh naikkan berat badan ibu ?#firstmom #firstbaby

6 Balas

amalkn shari mnum susu,atau bykkn buah tmbh slera awk,elakkan stress,enjoy waktu kehamilan awk sis