Ada baby lagi

Mummy nak tanya, kalau kita family planning sendiri mcm kita bersama . walaupun buang luar , takut terlekat juga . Ada effect ke? kalau mengandung lagi sebab kalau allah nak bagi rezeki anak, saya terima. anak saya baru genap setahun. #SeriusTanya

1 Balas

kalau merancang sendiri memang ramai yg failed. mcm sy la,anak 1st 2th 3bln sy stop makan pil. start merancang sendiri,pregnant umur anak sulung 5th lebih. misi berjaya. umur anak 2nd 1th 6bulan sy stop makan pil,merancang sendiri. umur anak 2th lebih sy pregnant kali ke 3. misi gagal utk ikut mcm perancangan kali pertama. sekarang sy ambil depo,jera dah nak merancang sendiri. pra ejakulasi pun ada sperm yg keluar. kalau subur dgn izin Allah lekat