Buntu ,masih perlukan jawapan

Hey mummy ,nak tanya apa perasaan korang kalau tengah preg tapi husband buat hal ? Bukan nak minta di kecam atau bukak aib suami or what tapi sekadar luahan penat sangat tanggung dari preg anak sulong gugur skrg preg ke 2 dia still x berubah , tengah preg then tadi pukul 6 lebih terbaca lah ws suami dengan kawan dia tarikh 5/12 , dalam masa yang sama 4/12 saya baru masuk hospital sbb oksigen drop ,and 5/12 tu dia lepak rumah bujang dia lah before kawin lgi ,bila belek ii ws dia ,terkantoi yang dia ambik dadah (flavour pening) apa perasaan korang kalau jadi tmpt saya ye ? ,saya betul ii down rasa nak mati je btw saya ada (deepress and bipolar) skrg shaking satu badan xtahu nk buat apa menangis je mampu even mmber dia tanya nak lagi x (dia kata taknak) tapi rasa dh x yakin dengan dia (dah x percaya ) letih sangat hadap benda ii mcm ni tolong warga ibu ii beri nasihat apa patut saya buat 🥲 #seriusnanya #pleasehelp ##ingintahu #pleasehelp

11 Balas

since sis pn ade depression & bipolar, elok la sis klua umah & blek umah parents smpi hbes pantang...