bayi baru 6 hari

hi mummy krim apa yg sesuai untuk bayi yg kulit kemerahan bahagia ketiak dya dh nmpak merah mcm mana nk hilang kan ..ada krim x..tkt mkn ngn air je

1 Balas

Cuba guna cream ni klau sesuai • Krim tidak panas dan sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak. • Krim mudah diserap dan tidak dicairkan atau dicairkan apabila ia disapu dengan minyak telon lain. • Krim telon herba Tropic juga berfungsi seperti herba Vicks untuk mengurangkan masalah batuk dan cystic (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk mengeluarkan kahak atau kahak dan mengi) • Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga • Krim ini mengandungi hanya ramuan herba tropika yang halal dan suci dan tidak ada unsur alkohol atau contohnya.