bayi berak 1kali sehari

hi mummy brpgalamn. saya mlhirkan anak prtama dh 23hari. nak tnya? normal ke bayi bawah 1bulan(23hari) berak sekali sehari? . selain itu bayi kerap menangis waktu mlm??

5 Balas

bf ke fm sis..nanti masa checkup sebulan sis Tanya doc tau. sebab biasa baby bawah sebulan, full bf baby popo lebih dari sekali. fm sy tak pasti.. baby kerap menangis tu biasa kot. anak sy pun kadang2 mcm tu..mungkin baru nak menyesuaikan diri.

fm ke df.. kalau df biasanya berak kerap juga dlm sehari.. lagi bb blom 1 month lgi.. if fm tu baru normal 1x..

Salam nk tnya knp baby puan menangis sblm berak ye?

Normal as long as dia minum susu ok, perut lembut.

2y ago

Dia nyusu fm ke? Poo dia mcm mana?

normal tu mummy..