susu apa yang bagus

Hi mummy's anak sy 1.10bulan , dia dah tak minum susu start umur 1.3bulan susu formula pon dia tolak , harituh pergi checkup misi suruh bagi minum susu anak saya skrng minum susu kotak berperisa jaa , saya tau susu kotak atau susu formula banyak gula , boleh takk mummy's semua recommend kan susu yang bagus . thankyou 🙏🏻#SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

puan boleh bagi anak minum susu fernleaf full cream atau dutch lady full cream. Kalau taknak beli paket, beli yang dalam kotak pun boleh. 👈🏻 yang tu memang nurse yang suggestkan kat saya

belikan susu full cream mcm brand dutch lady or fernleaf or farm fresh grow. mcm anak sy dr 12m dia dh start minum fernleaf full cream