Maaf Atas pertanyaan saya .

hi mummy ada tak macam sye ? puting payudara takmau timbul. ada tips tak untuk timbulkan puting? #firstbaby #ingintahu

7 Balas

dlm ni ada demo jgk guna alat bantuan atau tanpa alat bantuan. tp beberapa minit sblum menyusu baru puan boleh amalkan tips timbulkan puting tu. semoga bmanfaat puan. https://youtu.be/sE5rZUuwDYU

beli krim nipple mama choice or whatever yg sesuai.. lepas mandi sapu kat nipple n tarik2 bg timbul.. kerap buat...insyaAllah jd

2y ago

tyou sis 😘

Rasanya ada cara dkat youtube kot cuba sis try search cara nk timbulkan dia

2y ago

baikla ☺️

Sdg mengandung atau dah bersalin?

2y ago

sdg ngandung sis

maaf, tak pasti

Saya🙋🏻‍♀️