MENGANDUNG 11WEEK TANPA ALAHAN

Hi mummy's ada tak macam sya dri awal smpai pregnant 11week xda alahan langsung?.. Sy risau la.. Adakah ia normal..

19 Balas

normal tu. alhamdulillah...rezeki akak 4 kali kehamilan, takde langsung mabuk atau alahan, dik :)

Normal. Saya sekarang dah 12 weeks pun tiada alahan cuma selera makan je kurang 😂

Sye 14week pn takde alahan, normal je. Enjoy blh mkn apa je.

sama la..xde alahan langsung.. xtau preg..tau2 scan da 11w..

Normal je, you should feel lucky Bersyukur banyak banyak

sama laa kita sis. alhamdulillah☺️

samalaa . jgn diminta. hehe

Alhamdulillah, baguslah tu

Normal