eczema ke macamni?

Mummiesss...helppp... Kalau kulit baby jadi mcmni nak buat cmne? Kesian kt dia..xtahu la knapa naik ruam kasar cmni..any advise? Ubat apa yg bagus? #48daysold

eczema ke macamni?
24 Balas

Sama mcm baby saya sis. Mcm2 sy try pakai. Vaseline, tepung ubi kayu, consult doc kata ruam susu je. Doc bagi cream. Pakai ada la kurang sikit tapi tiba2 naik makin banyak n merah teruk. Trus pergi farmasi beli cream zaricort. Alhamdulillah licin dh kulit bby sy lps 2x pakai je.