36week1day

Mummiess? Ada sapa2 ke yg xperience mcm apa yg i rsa skrg.. Stat smlm,skt pinggang yg teramat sgt smpai ke kaki..Urat2 bawah ari2 pun skt ngilu.. Nk brg pun skt..mmg serba serbi xslesa..tu dh tanda2 nk bsalin ke?Ke baby otw trn ke laluan bt rsa skt kt pinggang..#1stbaby#

1 Balas

Memang normal sis. Semakin bertambah weeks. Semakin tak selesa kita tidur dan baring. Nak bangun tak selesa, nak baring pun. Nak jalan. Kuat semangat ya ibu 😊💪💪