Morning sickness

Hi mummies, I baru masuk 8 week pregnancy. Twin babies. Morning sickness sangat teruk. Setiap pagi sure terpaksa muntah ( kekuningan) and satu hari akan ada nausea. Mmg tak lalu nak makan setiap hari. Bagaimana saya boleh atasi morning sickness ini. Sangat takut akan dapat gastric. Tolong bantu. #firstbaby #1stimemom

1 Balas

tu maksudnya perut kosong.seeloknya awk makanlah pape pon asalkan makan setiap beberapa jam. selang 3 jam ke..