Vitamin C

Mummies, Boleh ke consume vitamin C waktu pregnant? And berapa dos yang boleh untuk pregnant moms yang dah 5 bulan? Pls advise, tq

1 Balas

Tengok ubat kk yang awak ambil tu dah sekali dengan vit c ke belum . Kalau dah tak perlu ambil lagi

4y ago

Saya tak sure obimin tu dah complete semua ke macam mana . Tapi rasanya banyak ubat yang dah complete macam zinc cofer dalam dia tu dah ada semua benda so tak payah makan ubat lain lagi dah