Baby wipes pilihan Ibu?

Hi mummies, sy ftm ☺️ Sy tgh survey baby wipes utk anak bakal lahir nanti Apakah baby wipes pilihan ibu semua? #bantusharing #firsttimemom #ingintahu

50 Balas

So far sye suka pakai Huggies clean care, BzuBzu yg warna biru, and Hoppi sbb xde fragrance so tk irritate kulit baby and boleh guna untk lap muka baby jugak. Sye tk suka wet tissue yg ade fragrance lagi2 brand fiffy kuat gila fragrance dia and dia berbuih mcm sabun.

1y ago

Sangat setuju! 🙌🏻