BABY 2 PUSAR DI KEPALA

Hi Mummies... Siapa macam saya ada 2 pusar kat kepala 🥱? Mengikut kepercayaan zaman datuk nenek kita, kalau baby ada 2 pusar ni nanti degil kan? Ada mummies pernah dengar tak? Tapi jangan risau takda kajian perubatan mengesahkan. Saya terbaca sharing dari pakar motivasi yang mengatakan baby 2 pusar ni tak nakal tapi ada energy extra, banyak idea, sangat bijak dan banyak akal. Apa pendapat mummies? #thirdborn #babyboy #theonlyson #EPMOM #zaydharith

BABY 2 PUSAR DI KEPALA
21 Balas

Saya ada 2 pusar.. Degil tu blh kira la.. 🤣 Anak first ada 1 setengah pusar hampir 2.. Degil tapi manja. Ank 2nd nih ntah xkluar lg.. Bru 32w🤭