HB low 😔😔

Hi mummies, Siapa ada masalah HB low? Macam mana ya nak dapatkan HB normal? 🥺#1stimemom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Misi bg thu saya kene pantang minum kafeiin dan air berasaskan coklat. Lpastu makan organ dalaman haiwan mcm saya boleh makan paru je. Buah buahan makan jgk lebih makan jambu batu . Minum air horlick je rehat cukup😊

hb saya slalu paras2 je which is 11. pastu check up bru2 ni hb jd 10.7 je. pastu buat full blood count, tgk hb masih 11 lebih. pstu nurse ckp minu. air delima atau air beet root bole naikkan hb. bole try awak 🤗