Baju NB perlu tambahan tak?

Hi mummies, sesiapa ada masa terluang tu boleh tlg tgkkan list baju nb sy skrg? So far sy dah beli beberapa helai baju. Perlu tambahan tak? Sorry, first time mum 😂😅 #bantusharing #pleasehelp #advicepls #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

Baju NB perlu tambahan tak?
9 Balas

macam saya beli 10 helai je lpas dia kluar ramai orng sedekah bginhamper smua sampai dia bsr nanti x terusik nanti biar beli skit jee

1y ago

setujuuu sgt. ada juga org kata takyah beli semua complete biasa anak first org akan bg mcm2. tp kenapa nak mengharap org bagi? emm saya beli je semua bg complete ikut kemampuan. hati pun puas sbb pilih sendiri. kalau org bg rezeki. kalau takde, kita tak kecewa. kita dah beli yg terbaik utk anak.