Baju NB perlu tambahan tak?

Hi mummies, sesiapa ada masa terluang tu boleh tlg tgkkan list baju nb sy skrg? So far sy dah beli beberapa helai baju. Perlu tambahan tak? Sorry, first time mum 😂😅 #bantusharing #pleasehelp #advicepls #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

Baju NB perlu tambahan tak?
9 Balas

Sye memang beli baju nb 0-3 semua bila baby dah besar sikit bru start beli 3-6m. And kebanyakn nye semua romper and mlm memang pkai sleepsuit yg button or zip jenis yg siap ade mitten and booties. Baju button beli 1-2 pasang je untk pkai time kt hospital sbb sye memang suka tgok ank pkai romper banding baju yg 2pcs seluar dgn baju tu. Sye beli baju baby byk sbb ank sehari kerap tukar baju sbb kne muak susu ade yg pampers bocor.

1y ago

Dlm 20helai tu pon still rasa tk ckup even basuh hari2. Baby mndi sehari 3kali tapi salin baju kadang sehari smpai 5/6 kali.